Werken bij

Leefgoed de Wildbaan is een nieuw en uniek woon-zorginitiatief dat in 2022 door ons, Caspar en Luka, is opgericht. Het is ons streven om van het Leefgoed een veilige en warme plek te maken, waar mensen zelf de regie hebben en waar zij hun eigen levensstijl kunnen behouden. Wij kijken met de inrichting van de organisatie verder dan de wensen en behoeften van de bewoners en gasten alleen en willen dat ook onze medewerkers, vrijwilligers en de naasten van de bewoners en gasten zich prettig voelen op het Leefgoed.

In april 2022 zijn we gestart met het bieden van Dagbeleving voor thuiswonende ouderen. Dit doen we op kleinschalige basis met circa 10 gasten per dag. Begin 2024 starten wij met het bieden van Wonen met Zorg voor ouderen met dementie en/of somatische problematiek. De bewoners hebben een WLZ-indicatie die 24/7 zorg en toezicht in de nabijheid vraagt. Deze zorg gaan wij bieden met een eigen team van enthousiaste medewerkers. Naast het reeds bestaande Team Dagbeleving, worden er voor het Wonen met Zorg twee nieuwe teams ingericht: Team Zorg &Welzijn en Team Wonen.
De laatste jaren is er een sterke trend gaande in het hele zorglandschap, waarbij het welzijn steeds meer aandacht hoort te krijgen. Het voelt voor ons als jonge zorgondernemers als onze morele verplichting om hier duidelijke invulling aan te geven. Niet voor niets hebben wij ervoor gekozen om het Team Zorg & Welzijn te noemen. De kwaliteit van zorg moet een vaststaande vanzelfsprekendheid zijn, de aandacht voor het welzijn is wat ons onderscheidt. Wij verwachten dan ook van alle teams dat zij zich hiervoor zullen blijven inzetten.

De bewoners mogen rekenen op een full-service concept wanneer zij een woonruimte in Huize de Wildbaan huren. Dit betekent dat wij hen volledig ontlasten op verschillende gebieden. Het Team Zorg & Welzijn is verantwoordelijk voor de zorginhoudelijke taken en het welzijn. Het Team Wonen is verantwoordelijk voor de bereiding van de maaltijden, de schoonmaak, de linnenservice en de overige facilitaire taken. Beide teams krijgen een coördinator die verantwoordelijk is voor de aansturing van het team. Ons motto: we doen het samen. De verschillende teams werken nauw samen en zorgen zo gezamenlijk voor onze bewoners, gasten en elkaar.

Als nieuwe organisatie willen we meebewegen met de ontwikkelingen en veranderingen van deze tijd. Dit geven wij vorm door concrete invulling te geven aan onze kernwaarden: betrokken, gastvrij en bovenal; samen in beweging. De derde kernwaarde is misschien wel het meest onderscheidend en maakt onlosmakelijk deel uit van onze visie. Samen in beweging richt zich tot onze gasten en bewoners, maar ook tot ons als organisatie. Wij geloven dat het in beweging blijven bijdraagt aan het welbevinden. Hiervoor zullen we de locatie en de natuurlijke omgeving actief gaan gebruiken. De ruime opzet van het Leefgoed met de open achtertuin en ruim 8 hectare aan bossen en parken bieden voldoende ruimte om de bewoners en gasten in beweging te houden en tegelijkertijd geprikkeld te worden door de natuur.

Door de kleinschalige opzet van zowel de Dagbeleving als het Wonen met Zorg functioneren wij als een platte organisatie waar de lijnen kort zijn. Geen onnodige managementlagen en gepaste verantwoordelijkheid bij alle medewerkers. Daarnaast kunnen we als Erkend Leerbedrijf verschillende ontwikkelingsmogelijkheden bieden.

Met de onderstaande organisatieboom schetsen wij hoe we de teams gaan inrichten. Door op de functie te klikken kom je bij de beschrijving van de functie. De lichtgroene functies zijn reeds ingevuld of worden op een later moment opengezet, de gouden functies staan open als vacature. Zit er een interessante functie tussen en lijkt het je wat om onderdeel te worden van team Leefgoed de Wildbaan? Stuur ons dan je CV en een motivatiebrief (een leuk filmpje waarin je jezelf voorstelt mag natuurlijk ook). De sollicitatiegesprekken worden ingepland rond de zomer periode van dit jaar.

Vrijwilliger
dagbeleving
Helpende
(plus)
Medewerker
facilitair
Chauffeur
dagbeleving
Verzorgende IG
(vaste
nachtdienst)
Verzorgende
IG
Activiteiten
begeleider
dagbeleving
Verpleeg
kundige
Medewerker
keuken
Coördinator
dagbeleving
Coördinator
zorg &
welzijn
Coördinator
wonen
Manager
zorg
Directie

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je gegevens achterlaten via de onderstaande knop.

Vrijwilliger dagbeleving

Vrijwilliger bij Leefgoed de Wildbaan

Beteken je graag iets voor een ander? Haal je voldoening uit warm, persoonlijk contact?
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor mensen die zorg nodig hebben. Als vrijwilliger maak je vaak net dat extraatje mogelijk. Een wandeling maken. Een spelletje doen. Met een kop koffie de krant doornemen. Samen aan de slag in de tuin of kas. Kleine dingen die vaak een groot effect hebben, dingen die de dag van onze gasten kleur geven.

Vrijwilligerswerk is leuk en dankbaar. En het hoeft niet veel tijd te kosten. Als je af en toe een uurtje over hebt, kun je al veel betekenen. Bij ons zijn mensen die iets voor een ander willen betekenen van harte welkom. Je komt terecht in een fijn team en krijgt ondersteuning van vaste medewerkers.

We zijn op zoek naar vrijwilligers met verschillende interesses. Hieronder een paar voorbeelden van wat je zoal zou kunnen betekenen.

Sportieve vrijwilligers
Mensen die onze gasten willen ondersteunen bij het fietsen op de duo-fiets of bij een wandeling door de tuin of omgeving.

Gastvrije vrijwilligers
Mensen die het leuk vinden om onze gasten te begeleiden tijdens het spelen van een spelletje, samen lezen, samen koken/bakken of bij diverse activiteiten en uitstapjes.

Muzikale vrijwilligers
Mensen die het leuk vinden om voor en met onze gasten muziek te maken.

Vrijwilligers met groene vingers
Mensen die graag buiten in de tuin of kas bezig zijn samen met onze gasten.

Word je enthousiast van het lezen van deze beschrijving en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Dan horen we heel graag van je!

Je kunt een e-mail sturen naar Heidi van Dijk (Coördinator Dagbeleving), waarin je kort wat over jezelf vertelt. Dit kan naar heidi.vandijk@leefgoeddewildbaan.nl. Heidi neemt dan contact met je op om kennis te maken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je Heidi bellen op 06 19 27 69 99.

Helpende (Plus)

Kom jij bij ons werken als Helpende (Plus)? (uren in overleg)

Ben jij iemand die het geven van liefdevolle en oprechte zorg de normaalste zaak van de wereld vindt? Waarbij je uitgaat van wat iemand nog wél kan? Kun je je goed inleven in andermans situatie en ben je in staat, op persoonlijke wijze, een vertrouwensband met onze bewoners op te bouwen? Houd je van het buitenleven en in beweging zijn? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen als Helpende (Plus)?
Samen met je collega’s van team Zorg & Welzijn ben je verantwoordelijk voor het bieden van belevingsgerichte zorg aan onze bewoners en werk je aan het doel om van Leefgoed de Wildbaan een thuis te maken.

Je werkt aan de hand van de individuele zorgleefplannen en verleent de zorg zo dat het volledig gericht is op de wensen en behoeften van onze bewoners. Je zet jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in om aan te kunnen sluiten op de leef-/denkwereld van zowel onze bewoners als hun familie en naasten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Bewoners ondersteunen met de persoonlijke verzorging;
 • Het begeleiden van de bewoners;
 • Het bewaken van de kwaliteit van de zorg;
 • Het verzorgen van rapportages.

Naast dat je kwalitatief goede zorg verleent heb je aandacht voor het welzijn van onze bewoners, waarvoor je actief de koppeling zoekt met de natuur op het Leefgoed. De ruime opzet van het Leefgoed geeft ons de mogelijkheid om veel tijd buiten door te brengen.

Naast team Zorg & Welzijn maken team Wonen en team Dagbeleving ook onderdeel uit van Leefgoed de Wildbaan. Ons motto: we doen het samen. Met elkaar zorgen we voor onze bewoners en de gasten van de Dagbeleving.

Waar kun je op rekenen:

 • Een leuke en afwisselende baan in een jonge en open organisatie, waar aandacht voor je is en naar je wordt geluisterd;
 • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;
 • Salaris conform de CAO VVT;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, pensioen, eindejaarsuitkering;
 • Een jaar contract met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over een diploma Helpende (Plus) (niveau 2);
 • Je bent enthousiast, flexibel en denkt graag in mogelijkheden;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en het buitenleven;
 • Je beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid t.a.v. de verslaglegging in het zorgleefplan en kunt methodisch werken.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Dan horen we graag van je! Je kunt je CV en motivatiebrief naar luka.denijs@leefgoeddewildbaan.nl e-mailen of direct solliciteren door te klikken op onderstaande knop.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Caspar Altena – directie – op telefoonnummer 06-52 08 23 12 of via caspar.altena@leefgoeddewildbaan.nl.

Chauffeur dagbeleving

Kom jij bij ons werken als Chauffeur Dagbeleving? (2 tot 10 uur per week)

Geniet je ervan om met mensen te werken en beteken je graag wat voor een ander? Zit je graag achter het stuur? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen als Chauffeur Dagbeleving?
Als chauffeur ben je de bezorger van een prettige autorit. Je haalt ’s ochtends de gasten van de Dagbeleving thuis op en aan het eind van de middag breng je ze weer naar huis. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze auto’s. Onze gasten zijn voornamelijk woonachtig in: Brummen, Dieren, Eerbeek en Zutphen. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om voor of na de rit nog even gezellig een kopje koffie mee te drinken.

Ophalen: 09.00 uur wegrijden, uiterlijk 10.00 uur ben je weer terug in Leuvenheim

Wegbrengen: 16.30 uur wegrijden, uiterlijk 17.30 uur ben je weer terug in Leuvenheim

De uren behorend bij de functie zitten tussen de 2-10 uur per week en zijn geheel naar wens af te spreken. Zo is het ook mogelijk om alleen ochtend ritten te doen, of juist alleen middag ritten. Daarmee is het ideaal te combineren met andere werkzaamheden, hobby’s, vrije tijd of mantelzorg. Ook zeer geschikt voor gepensioneerden.

Waar kun je op rekenen:

 • Een leuke en afwisselende baan waarbij je een mooie en dankbare bijdrage levert;
 • Salaris conform de CAO VVT;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en eindejaarsuitkering;
 • Een contract van 7 maanden met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B;
 • Het is een pré als je tenminste 2 tot 3 doordeweekse dagen beschikbaar bent;
 • Je bent enthousiast, flexibel en denkt graag in mogelijkheden;
 • Je hebt gevoel voor onze doelgroep (ouderen) en hun zorgvraag.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Dan horen we graag van je! Je kunt je CV en motivatiebrief naar luka.denijs@leefgoeddewildbaan.nl e-mailen of direct solliciteren door te klikken op onderstaande knop.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Caspar Altena – directie – op telefoonnummer 06-52 08 23 12 of via caspar.altena@leefgoeddewildbaan.nl.

Verzorgende IG (vaste nachtdienst)

Kom jij bij ons werken als Verzorgende IG? (vaste nachtdienst, uren in overleg)

Ben jij iemand die het geven van liefdevolle en oprechte zorg de normaalste zaak van de wereld vindt? Waarbij je uitgaat van wat iemand nog wél kan? Kun je je goed inleven in andermans situatie en ben je in staat, op persoonlijke wijze, een vertrouwensband met onze bewoners op te bouwen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen als Verzorgende IG in de nachtdienst? 
Samen met je collega’s van team Zorg & Welzijn ben je verantwoordelijk voor het bieden van belevingsgerichte zorg aan onze bewoners en werk je aan het doel om van Leefgoed de Wildbaan een thuis te maken.

Je werkt aan de hand van de individuele zorgleefplannen en verleent de zorg zo dat het volledig gericht is op de wensen en behoeften van onze bewoners. Je zet jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in om aan te kunnen sluiten op de leef-/denkwereld van zowel onze bewoners als hun familie en naasten. Naast dat je kwalitatief goede zorg verleent heb je aandacht voor het welzijn van onze bewoners.

In de nachtdienst vragen we een groot verantwoordelijkheidsgevoel van je. Je ondersteunt, begeleidt, en verzorgt bewoners volgens het zorgleefplan, loopt controlerondes en signaleert veranderingen in situaties. Vervolgens weet je hier goed naar te handelen en de juiste acties uit te zetten.

Waar kun je op rekenen:

 • Een leuke en afwisselende baan in een jonge en open organisatie, waar aandacht voor je is en naar je wordt geluisterd;
 • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;
 • Salaris conform de CAO VVT;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, pensioen, eindejaarsuitkering;
 • Een jaar contract met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten wij van jou: 

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent enthousiast, flexibel en denkt graag in mogelijkheden;
 • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid t.a.v. de verslaglegging in het zorgleefplan en kunt methodisch werken.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Dan horen we graag van je! Je kunt je CV en motivatiebrief naar luka.denijs@leefgoeddewildbaan.nl e-mailen of direct solliciteren door te klikken op onderstaande knop.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Caspar Altena – directie – op telefoonnummer 06-52 08 23 12 of via caspar.altena@leefgoeddewildbaan.nl.

Verzorgende IG

Kom jij bij ons werken als Verzorgende IG? (uren in overleg)

Ben jij iemand die het geven van liefdevolle en oprechte zorg de normaalste zaak van de wereld vindt? Waarbij je uitgaat van wat iemand nog wél kan? Kun je je goed inleven in andermans situatie en ben je in staat, op persoonlijke wijze, een vertrouwensband met onze bewoners op te bouwen? Houd je van het buitenleven en in beweging zijn? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen als Verzorgende IG?
Samen met je collega’s van team Zorg & Welzijn ben je verantwoordelijk voor het bieden van belevingsgerichte zorg aan onze bewoners en werk je aan het doel om van Leefgoed de Wildbaan een thuis te maken.

Je werkt aan de hand van de individuele zorgleefplannen en verleent de zorg zo dat het volledig gericht is op de wensen en behoeften van onze bewoners. Je zet jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in om aan te kunnen sluiten op de leef-/denkwereld van zowel onze bewoners als hun familie en naasten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Bewoners ondersteunen met de persoonlijke verzorging;
 • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
 • Het begeleiden van de bewoners;
 • Het bewaken van de kwaliteit van de zorg;
 • Het verzorgen van rapportages.

Naast dat je kwalitatief goede zorg verleent heb je aandacht voor het welzijn van onze bewoners, waarvoor je actief de koppeling zoekt met de natuur op het Leefgoed. De ruime opzet van het Leefgoed geeft ons de mogelijkheid om veel tijd buiten door te brengen.

Naast team Zorg & Welzijn maken team Wonen en team Dagbeleving ook onderdeel uit van Leefgoed de Wildbaan. Ons motto: we doen het samen. Met elkaar zorgen we voor onze bewoners en de gasten van de Dagbeleving.

Waar kun je op rekenen:

 • Een leuke en afwisselende baan in een jonge en open organisatie, waar aandacht voor je is en naar je wordt geluisterd;
 • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;
 • Salaris conform de CAO VVT;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, pensioen, eindejaarsuitkering;
 • Een jaar contract met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten wij van jou: 

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent enthousiast, flexibel en denkt graag in mogelijkheden;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en het buitenleven;
 • Je beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid t.a.v. de verslaglegging in het zorgleefplan en kunt methodisch werken.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Dan horen we graag van je! Je kunt je CV en motivatiebrief naar luka.denijs@leefgoeddewildbaan.nl e-mailen of direct solliciteren door te klikken op onderstaande knop.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Caspar Altena – directie – op telefoonnummer 06-52 08 23 12 of via caspar.altena@leefgoeddewildbaan.nl.

coördinator zorg & welzijn

Word jij onze Coördinator Zorg & Welzijn? (28 tot 36 uur)

Ben jij een warme, verbindende en enthousiaste persoonlijkheid met een duidelijke en open stijl van communiceren? Krijg je energie van het aansturen van een team? Zie je het zitten om samen met ons het Wonen met Zorg bij Leefgoed de Wildbaan op te zetten? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen als Coördinator Zorg & Welzijn? 
Je stuurt het team Zorg & Welzijn aan, dat bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en leerlingen. Je begeleidt en coacht het team in de uitvoering van de zorg zoals deze is vastgelegd in de zorgleefplannen van onze bewoners en geeft hen ruimte en vertrouwen. Je beweegt mee met zowel onze collega’s als bewoners en hebt als streven om te zorgen voor een glimlach op hun gezicht.

Je bent verantwoordelijk voor de verzorging, begeleiding en verpleegtechnische zorg van de bewoners en blijft nauw betrokken bij zowel het team als de bewoners. Naast dat je kwalitatief goede zorg verleent heb je oog voor het welzijn van onze bewoners, waarvoor je actief de koppeling zoekt met de natuur op het Leefgoed.
Naast de coördinerende taken, maken verpleegkundige taken en administratieve werkzaamheden ook onderdeel uit van jouw functie.

Je bent het visitekaartje van de organisatie en hebt een belangrijke rol in de contacten met de familie en naasten van de bewoners. Je zet jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in om aan te kunnen sluiten op hun leef-/denkwereld. Daarnaast onderhoudt je relaties met de externe contacten in de omgeving (zoals casemanagers, huisartsen, specialisten en apotheek etc.).

Verder heb je de regierol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de (verpleegkundige) zorg en welzijn voor alle bewoners en draag je bij aan kwaliteitsontwikkeling van het team.

Samen met de Directie, Manager Zorg, Coördinator Wonen en Coördinator Dagbeleving maak je onderdeel uit van het managementteam en denk je actief mee over het organisatiebeleid en kwaliteitsontwikkeling.

Waar kun je op rekenen: 

 • Een leuke en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een jonge en open organisatie, waarbinnen wordt gewerkt met korte lijnen;
 • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;
 • Salaris conform de CAO VVT;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, pensioen, eindejaarsuitkering, telefoon/laptop/tablet regeling;
 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten wij van jou: 

 • Je beschikt over een diploma HBO verpleegkundige en bent BIG geregistreerd;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en kunt methodisch werken;
 • In de veelheid van vraagstukken die er spelen weet je overzicht te houden, rust te bewaren en prioriteiten te stellen;
 • Je bent flexibel en denkt graag in mogelijkheden;
 • Je werkt in de basis dagdiensten en bereikbaarheidsdiensten, maar bent ook bereid avond- of weekenddiensten te werken bij calamiteiten;
 • Ervaring als leidinggevende in de zorg is een pré. 


Herken jij jezelf in deze beschrijving en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Dan horen we graag van je! Je kunt je CV en motivatiebrief naar luka.denijs@leefgoeddewildbaan.nl e-mailen of direct solliciteren door te klikken op onderstaande knop.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Caspar Altena – directie – op telefoonnummer 06-52 08 23 12 of via caspar.altena@leefgoeddewildbaan.nl.

coördinator wonen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Medewerker keuken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Medewerker facilitair

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Verpleegkundige

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.